Egészségnap

Az őszi szünet előtt egészségnapot tartottunk iskolánkban. A reggelt Kaposi Gábor tanár úr bemelegítéssel indította a tornateremben. A délelőtt folyamán tanulóink sokszínű programokon vehettek részt.

Szabó-Füredi Eszter és Szabóné Németh Beáta - a Tulipán Sajtműhelyből - beavattak minket a sajtkészítes rejtelmeibe. A gyerekek maguk is elkészíthették a mozzarella sajtot.

Köszönjük szépen a sok érdekességet!

 

Az egészséges életmódhoz a mentális egészségünk megőrzése is elengedhetetlen. A Család-és Gyermekjóléti Központ munkatársai egész délelőtt foglalkozásokat tartottak diákjainknak. A köznevelési csoportból Hanák Krisztina, Kosztándi Teréz, Nagy Tímea, Farkas Eszter, Meszlényi Veronika és Nagy Anita.

A Drog Pontból Sömenek Judit, Papp Zsófia és Hécz Judit.

Köszönjük!

 

Dr. Zsilavi Fábián főorvos úr érzékenyítő előadást tartott felső tagozatos tanulóinknak. A gyerekek küönféle szituációkban próbálták ki, hogyan nyújtsanak segítséget sérült, vagy bajban lévő embertársaiknak.

Köszönjük!

 

A szülői munkaközösség tagjai az idei egészségnapon is tízóraival és ebéddel várták tanulóinkat. Köszönjük szépen az egészséges finomságokat!